a
  • Samsun OLAY
  • Kavak
  • Başkan Sarıcaoğlu: “Kavaklının neye ihtiyacı varsa, o bizim projemizdir”

Başkan Sarıcaoğlu: “Kavaklının neye ihtiyacı varsa, o bizim projemizdir”

Kavak’ta 2014 yılından bu güne her alanda ilçenin çehresini değiştiren ve geliştiren hizmet anlayışını benimsediklerini belirten Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, “Bize projelerimizi soruyorlar. Kavak’ta halkımızın neye ihtiyacı varsa o bizim projemizdir” dedi.

KAVAK HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
OSB’nin getirdiği kazanımlarla ‘daha modern bir Kavak’ için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirten İbrahim Sarıcaoğlu, “2014 yılında göreve geldiğimizde ilçemizin ihtiyaçlarını belirledik. İlk sırada göç vardı. ‘Sanayi yatırımlarını nasıl ilçemize kazandırırız’ diye çalıştık. Merkezi hükümetin ve özel sektörün desteği ve girişimlerimiz sonucu ilçemize Organize Sanayi Bölgesi’ni kazandırdık. Bugün Kavak’ta bacalar tütmeye başladı. Samsun’un ekonomik ve istihdam anlamında en hızlı kalkınan ilçesi biz olduk. Ama bu bile yetmez. Çok daha gelişmiş, örnek gösterilen bir Kavak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

“MEMLEKETİME BORCUMU ÖDÜYORUM”
Kavaklılara seslenen AK Parti’li Başkan Sarıcaoğlu, “Halkımız emin olsun, ilçemizin geleceği bugünden çok daha güzel olacak. Doğduğumuz, büyüdüğümüz topraklara borcumuzu ödemek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Hemşerilerimizden gördüğümüz desteklerden de anlıyoruz ki; geçen 10 yılda çok şey başarmışız. Her şeyden önce gönüllere girmişiz. Memleketim için çalışmaya devam edeceğim. Bu yolda bizlere destek veren, yanımızda olan Kavaklı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Birlikte bayardık, birlikte devam edeceğiz” dedi.

DİĞER İLÇELERE ÖRNEK OLMAYA DEVAM!
Yapılan tüm seçimlerde Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin Kavak’ta her zaman en yüksek oyu aldığını, başarısını 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde bir kez daha göstereceğini ifade eden Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, 31 Mart’ta Kavaklıların desteği ve teveccühüyle yine tarih yazacaklarını ve hizmete devam edeceklerini söyledi.
SAMSUN OLAY

default


 

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan İbrahim Sandıkçı’dan Eser ve Hizmet Vurgusu

timbir - birlik haber ajansi